Six Word Story | 18.04.2016

Ik moet oprecht m’n best doen rust te vinden en te houden. Ik moet er echt voor werken. Gelukkig heb ik lieve mensen om me heen die me terugroepen als ik te hard door ren. Kleine momentjes van rust worden extra waardevol als je continu druk bent. Zo ook deze Six Word Story. Een klein geluksmomentje om na vijf maanden (😳) weer eens een miniverhaaltje te posten. ❤️ Lief dat jullie er nog zijn! | #

SixWordStory #HetSchrijfCafé

#rust #drukte

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: