12.11.2015 | Writing is what moves things forward

Het SchrijfCafé - Six Word Story - 12.11.2015 - Writing is what moves things forwardDit zijn de woorden van Seth Godin, een marketinggoeroe, geciteerd door Ernst-Jan Pfauth, een bloggoeroe. Ik ontdekte hoeveel schrijven mij bracht en voor me betekende toen ik begon met Het SchrijfCafé (en de andere namen die het hiervoor heeft gedragen). Ik heb zo veel nieuwe mensen leren kennen door te schrijven. Ik heb mezelf beter leren kennen. Ik heb eigen regels erkend en gebroken. Schrijven verandert.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: