30.09.2015 | Ik bepaal zelf wat ik doe

Het SchrijfCafé - Six Word Story - 30.09.2015 - Ik bepaal zelf wat ik doe

Geïnspireerd door Jules Ostin (Anne Hathaway) uit de film “The Intern” besluit ik Het SchrijfCafé serieuzer te gaan nemen. Hoe? Daar hou ik jullie over op de hoogte. Ik heb vertrouwen in m’n eigen kunnen en zal m’n regels zelf bepalen, maar tips zijn natuurlijk altijd welkom! ❤️ (Mail naar schrijfcafe@gmail.com voor tips, opmerkingen of vragen!)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: