21.09.2015 | Spiegeltje, spiegeltje, daar aan de wand…

Het SchrijfCafé - Six Word Story - 21.09.2015 - Spiegeltje, spiegeltje, daar aan de wand

“Ben ik wel slank genoeg?” “Vallen de donkere kringen onder m’n ogen niet te veel op?” “M’n haar is echt veel te pluizig.” Ik kan soms zo onzeker zijn over m’n uiterlijk en daar heb ik een hekel aan. Mijn zelfverzekerde ik zegt nu tegen mij dat onzekerheid echt niet nodig is. Ik ben niet de mooiste van heel het land maar dat hoef ik ook niet te zijn. Ik ben mooi zoals ik ben, met mijn perfecte imperfecties.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: