19.09.2015 | Later als ik groot ben, dán…

Het SchrijfCafé - Six Word Story - 19.09.2015 - Later als ik groot ben, dan...

Afgelopen week heb ik regelmatig nagedacht over wat ik “later” wil gaan doen. Vroeger gaf ik daar nog antwoorden op als “prinses worden” of “dolfijnentrainster”. Nu zijn het eerder antwoorden als “hoofdredactrice” of “correspondent”. Maar ik moet me gaan beseffen dat het niet “later” is, maar dat nú de tijd is om aan m’n carrière te werken, keuzes voor de toekomst te maken. Niet dán maar nú is de tijd van de toekomst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: