Hoera! Het SchrijfCafé is 1 jaar geworden!

Het SchrijfCafé bestaat vandaag 1 jaar! En wie jarig is, trakteert…

Wat begon als een opdracht voor school groeide al snel uit tot een geliefde hobby. De naam ‘Wereld Vol Woorden’ veranderde naar ‘Het SchrijfCafé’ en de focus op taal verplaatste zich naar meerdere onderwerpen. Zo kwamen er nieuwe categorieën bij, waaronder de dagelijkse Six Word Stories, schreef ik over poëzie en werd het heel persoonlijk toen ik over de gasexplosie in Diemen schreef. Ik heb beloften gedaan die ik niet na kon komen, ik heb geschreven waar ik nooit over dacht te schrijven. Ik heb mezelf én m’n omgeving verrast.

 

Nu, 198 berichten verder, durf ik trots te zeggen dat ik geen enkel moment spijt heb gehad van het ‘mezelf-verliezen-in-m’n-blog’. Het heeft me zo goeds veel gebracht: schrijven voor Opwekking, een opdrachtje voor het Nederlands Dagblad en een heleboel fijne en trouwe lezers.

Bedankt!

Processed with VSCOcam with x1 presetJullie hebben ervoor gezorgd dat ik door ging, dat ik het bloggen niet opgaf maar er tijd voor vrij maakte. Jullie hebben me onbewust geholpen Het SchrijfCafé te maken tot wat het nu is. En daarvoor ben ik jullie ontzettend dankbaar, lieve lezers! Voor een uitgebreider bedankje: hou Het SchrijfCafé vandaag in de gaten!

Oh, en wat betreft de traktatie: ik zou niet weten waarop ik jullie moet trakteren, dus hier is een compilatie van leuke kattenfilmpjes!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: