29.07.2015 | Nog tips voor mijn Mallorca avontuur?

Het SchrijfCafé - Six Word Story - 29.07.2015 - Nog tips voor mijn Mallorca avontuur

Vandaag focus ik me op de leuke dingen die me te wachten staan, waaronder Mallorca! Zo zoek ik uit wat leuke dingen zijn om te doen of leuke plaatsjes zijn om te bezoeken. Maar hoe leuk is het als ik de tips van m’n lezers kan opzoeken/uitvoeren?! Dus: heb jij tips voor mijn Mallorca avontuur? Laat ze hieronder achter in een reactie, of mail naar schrijfcafe@gmail.com!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: