18.07.2015 | Ik ben gewoon een beetje op…

Het SchrijfCafé - Six Word Story - 18.07.2015 - Ik ben gewoon een beetje op...Herinner je je nog dat ik afgelopen woensdag last had van nachtmerries? Ik slaap helaas nog steeds slecht en krijg nog regelmatig de vraag of het wel goed met me gaat. Voor alle bezorgden die dit lezen: het gaat prima met me hoor! Ik ben af en toe gewoon een beetje door m’n energie heen.. Maak je geen zorgen, ik red me wel!

Advertenties

  One thought on “18.07.2015 | Ik ben gewoon een beetje op…

  1. 20 juli 2015 om 08:42

    Zo’n herkenbaar gevoel! 2 maand geleden zat ik in dezelfde positie als jou qua gevoel… Je redt je inderdaad wel! Veel succes 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: