16.07.2015 | Fly with me through the atmosphere

Het SchrijfCafé - Six Word Story - 16.07.2015 - Fly with me through the atmosphere“Would you hold on tight if I would fly through the atmosphere?” De jonge singer-songwriter Eric Young (Instagram: @redejonge) bracht vorige week zijn eerste live acoustic video uit: “Through The Atmosphere”, hier te beluisteren: https://m.youtube.com/watch?v=YS982CqnAws Met zijn ‘heartfelt’-, zelfgeschreven songs staat hij morgenavond, 17 juli 2015, in P60 in Amstelveen. Bezoek zijn Facebookpagina (https://m.facebook.com/ericyoungmusic) voor meer informatie en volg hem op YouTube om zijn laatste videoclips te bekijken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: