14.07.2015 | Het lost zich vast vanzelf op

Six Word Story - 14.07.2015 - Het lost zich vast vanzelf op

De Six Word Stories zijn terug! Ik dacht dat ik om zou komen in alles wat ik nog moest doen en alle berichten die ik moest inhalen. Maar ik moet mezelf eraan blijven herinneren dat ik niet altijd het onmogelijke mogelijk moet proberen te maken, maar dat het zich soms ook vanzelf oplost. Rustig blijven ademhalen en kijken hoe het uitpakt. 🌿

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: