Woord van de Week (18): examenstress

Iedere week is er de mogelijkheid een woord in te zenden voor de rubriek Woord van de Week. Dit kan bijvoorbeeld een woord zijn wat je in het nieuws hebt gehoord, wat je nog niet kende of wat voor jou deze week omschrijft. Inzenden kan via het formulier onderaan. Iedere zondag zal er een woord verkozen worden tot Woord van de Week. En deze week is dat het woord:

Examenstress

Hoewel het voor mij inmiddels alweer een aantal jaar geleden is dat ik examen heb gedaan, heb ik verschillende vrienden die dit jaar hun examens gaan doen. Luc Laport stuurde het woord Examenstress in als Woord van de Week en vertelt: “Aangezien de eindexamens voor de middelbare school eraan komen, leek dit woord me wel toepasselijk. Ik heb zelf nog twee weken en dan gaat het beginnen. Ik merk bij mezelf, maar ook bij mensen om me heen dat de stress al aardig begint toe te slaan!”

Bij dezen wil ik alle examenkandidaten ontzettend veel succes wensen voor de komende weken. Jullie gaan het allemaal vast geweldig doen!


Vind jij dat jouw woord ook een ereplaats verdient in de Woord van de Week-rubriek? Stuur het in door onderstaand formulier in te vullen. Meerdere woorden insturen mag ook! Volgende week zondag zal er een nieuw woord verkozen worden. Wie weet is het dat van jou! Ik kijk uit naar jullie inzendingen.

Advertenties

Navigatie door berichten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: