Mooie Mannen & Prachtige Poëzie | Gers Pardoel

Begin februari was het weer poëzieweek en het vrouwenmagazine LINDA. wist dit voor haar lezeressen een beetje extra interessant te maken.Voor de poëzieweek vroeg LINDA. gedurende de hele week een bekende Nederlandse man een stukje Nederlandse poëzie voor te dragen. En wat kwamen daar heerlijke resultaten uit. Op Het SchrijfCafé verscheen eerder al het filmpje van de jazz- en popartiest Wouter Hamel. Meer van deze fijne filmpjes zijn ook Het SchrijfCafé te verwachten.

Over zijn liefste

Hieronder is het filmpje van Gers Pardoel te zien. Deze Nederlandse rapper las het gedicht Huiselijke aubade van Leonard Nolens voor. Zijn zachte ‘g’ maakt ieder woord een klein beetje liever. Kijk met me mee naar het filmpje van Gers Pardoel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: