Mooie mannen & prachtige poëzie | Wouter Hamel

Begin februari was het weer poëzieweek en het vrouwenmagazine LINDA. wist dit voor haar lezeressen een beetje extra interessant te maken. Voor de poëzieweek vroeg LINDA. gedurende de hele week een bekende Nederlandse man een stukje Nederlandse poëzie voor te dragen. En wat kwamen daar heerlijke resultaten uit. Op Het SchrijfCafé verscheen eerder al het filmpje van de jazz/soul/funk zanger Bo Saris. Meer van deze fijne filmpjes zijn ook Het SchrijfCafé te verwachten.

Over alleen laten

Hieronder is het filmpje van Wouter Hamel te zien. Deze Nederlandse jazz- en popartiest las het gedicht Je hebt mij alleen gelaten van Hans Lodeizen voor, en wat deed hij dat fijn! Smelt met mij eventjes weg bij het filmpje van Wouter Hamel.

Advertenties

Navigatie door berichten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: