Nieuwe rubriek bij Het SchrijfCafé: dagelijkse Six Word Story!

Het SchrijfCafé krijgt er een nieuwe vaste rubriek bij! Vanaf vandaag, 1 april 2015, verschijnt er op Het SchrijfCafé dagelijks een Six Word Story. 

Het SchrijfCafé - Six Word Story - Een verhaal van slechts zes woorden

Een Six Word Story is een kort verhaaltje in het Engels of het Nederlands, bestaande uit – je raadt het al – zes woorden. Het fenomeen van dit soort verhaaltjes krijgt op internet steeds een beetje meer aandacht en populariteit. Bij Het SchrijfCafé zullen deze Six Word Stories in de vorm van een foto worden gepubliceerd. De foto verschijnt eerst op het Instagram-account van Het SchrijfCafé en daarna op de website. Zorg dus dat je Het SchrijfCafé op Instagram volgt zodat je als een van de eersten de Six Word Stories kunt lezen!

Het SchrijfCafé op Instagram
Volg hier Het SchrijfCafé op Instagram.

Ik probeer iedere dag zelf een Six Word Story te schrijven, in ieder geval de hele maand april. Maar als jij een leuke Six Word Story weet, stuur het me dan toe  via mail, Facebook of laat ze hieronder in een reactie achter!

Als het aan het einde van de maand toch te moeilijk lijkt, kijk ik graag met jullie naar een andere leuke dagelijkse pitch. Heb je nu al ideeën? Ik hoor ze graag! Laat ze achter in een reactie of mail naar schrijfcafe@gmail.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: