Woord van de Week (12): stafstraf

Iedere week is er de mogelijkheid een woord in te zenden voor de rubriek Woord van de Week. Dit kan bijvoorbeeld een woord zijn wat je in het nieuws hebt gehoord, wat je nog niet kende of wat voor jou deze week omschrijft. Inzenden kan via het formulier onderaan. Iedere zondag zal er een woord verkozen worden tot Woord van de Week. En deze week is dat het woord:

Stafstraf

Het Sinterklaasjournaal besteedde in 2013 te veel aandacht aan het eigen inpakpapier en de ‘echte’ staf van Sinterklaas. En daar komt de NTR niet zomaar mee weg als het aan het Commissariaat voor de Media ligt. De omroep heeft zich met de ‘reclame’stunt een boete van 150 duizend euro op de hals gehaald.

Het inpakpapier en de ‘echte’ staf zouden in een winkel verkrijgbaar zijn. Dat is voor het Commissariaat de aanleiding geweest de hoge boete op te leggen. De NTR heeft al aangegeven de stafstraf niet zomaar te laten gebeuren. ‘Al was de boete maar een tientje, dan nog zou ik die uit principe aanvechten.’ (Bron: Volkskrant)


Vind jij dat jouw woord ook een ereplaats verdient in de Woord van de Week-rubriek? Stuur het in door onderstaand formulier in te vullen. Meerdere woorden insturen mag ook! Volgende week zondag zal er een nieuw woord verkozen worden. Wie weet is het dat van jou! Ik kijk uit naar jullie inzendingen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: