Het SchrijfCafé in plaatjes

Naast Facebook en Twitter is Het SchrijfCafé ook op Tumblr te vinden. Het SchrijfCafé deelt op Tumblr dezelfde berichten die op de website verschijnen, maar wat de gewone website van Het SchrijfCafé iets minder heeft dan de Tumblr-pagina, zijn plaatjes.

Tumblr leent zich namelijk uitstekend voor het verzamelen en delen van plaatjes. Ongeveer vier jaar geleden begon ik met ‘bloggen’ op Tumblr en ik heb heel wat uurtjes in mijn foto-verzameling gestopt (mede dankzij de superhandige app die de website ook heeft). Die verzameling heette echter niet Het SchrijfCafé, maar Soft Sweet Tender. Die Tumblr-blog vindt je hier.

En nu zit ik op school, mijn verloren uurtjes op te vullen, en bijna automatisch typen mijn handen het webadres van Soft Sweet Tender in. De pagina opent, er begint zachtjes muziek te spelen, en opeens besef ik me dat alles wat ik met Het SchrijfCafé wil bereiken al die tijd al verstopt zat in Soft Sweet Tender. De sfeer, de kleuren, de plaatjes. Het is precies wat ik wil met mijn toekomstige huis, mijn vrije tijd en ook met Het SchrijfCafé.

Toch heb ik ervoor gekozen de berichten van Het SchrijfCafé niet te delen op m’n Tumblr-blog Soft Sweet Tender, vooral omdat het al zo lang ‘gewoon’Soft Sweet Tender is. Maar mocht jij je even willen wanen in m’n droomwereldje, voel je dan vrij om Soft Sweet Tender zo vaak te bezoeken als je wilt! En bezoek natuurlijk ook eventjes Het SchrijfCafé op Tumblr, als je er dan toch bent! ^^

Advertenties

  One thought on “Het SchrijfCafé in plaatjes

 1. 17 maart 2015 om 12:53

  Ik vind Soft Sweet Tender erg mooi! Oogt heel rustig, maar met inspirerende foto’s. En op Tumblr kan je ook gewoon echt uren mooie foto’s rebloggen.

  Like

  • 17 maart 2015 om 15:09

   Dankjewel Edriënne! Het is echt een uitkomst, Tumblr. Ik heb er zelfs hele zomerdagen mee gevuld. Best erg, maar het blijft een heerlijke bezigheidstherapie!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: