In de media: Ad Rem Online – Redactrice Kunst & Cultuur

Sinds januari 2015 ben ik tot redactrice Kunst & Cultuur benoemd voor het studentenmagazine Ad Rem. Voor de website Ad Rem Online mag ik schrijven over tentoonstellingen, kunstenaars, aankomende concerten en dergelijke. Een ontzettend leuke taak!

Benieuwd naar wat ik zoal schrijf voor Ad Rem Online? Regelmatig plaats ik een van de Ad Rem artikelen op Het SchrijfCafé. Die artikelen vindt je op de pagina ‘Dagboek’ onder de kopjes Films & Docu’s, Kunst en Muziek. Wil je alle artikelen lezen? Bekijk dan hier mijn artikelen op de website van Ad Rem.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: