In de media: EO Beam – “Een uitgeknipt krantenknipsel is alles wat ik heb”

Het jongerentijdschrift BEAM van de Evangelische Omroep (EO) deelde een maand geleden het verhaal wat ik eerder op Het SchrijfCafé publiceerde. Het verhaal over de gasexplosie van donderdag 4 september 2014 die mijn oom om het leven bracht en hoe ik als beginnende journalist daarbij tussen het grote verlies en de nieuwsgierige media in kwam te staan. Mijn Tussen Mens en Media reeks werd iets ingekort en als gastcolumn op de website van BEAM gepubliceerd. Bekijk het artikel hier.

Het SchrijfCafé - Tussen Mens en Media - Ontploffing in flatgebouw in Diemen

Benieuwd naar de niet-ingekorte versie van mijn Tussen Mens en Media-reeks? Je leest de volledige verhalen hier.

Advertenties

  One thought on “In de media: EO Beam – “Een uitgeknipt krantenknipsel is alles wat ik heb”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: