Woord van de Week (07): vijftig tinten

Iedere week is er de mogelijkheid een woord in te zenden voor de rubriek Woord van de Week. Dit kan bijvoorbeeld een woord zijn wat je in het nieuws hebt gehoord, wat je nog niet kende of wat voor jou deze week omschrijft. Inzenden kan via het formulier onderaan. Iedere zondag zal er een woord verkozen worden tot Woord van de Week. En deze week zijn dat de woorden:

Vijftig tinten

Het kan je haast niet ontgaan zijn. Vanaf afgelopen week is de film Fifty Shades of Grey in de bioscopen te zien en het is een groot succes (mede dankzij het Valentijnsweekend). Seksshops lopen beter dan ooit, maar de vraag is of de Nederlandse vrouw het tussen de HEMA-lakens zelf ook op zoekt.

Naast alle drukte om speeltjes, standjes en sm-praktijken, weten verschillende bedrijven zelf hun eigen slag weer te slaan uit de erotische film-hype. Eerder werden er al verschillende advertenties op LINDA getoond. Hier zie je enkele voorbeelden:

Vind jij dat jouw woord ook een ereplaats verdient in de Woord van de Week-rubriek? Stuur het in door onderstaand formulier in te vullen. Meerdere woorden insturen mag ook! Volgende week zondag zal er een nieuw woord verkozen worden. Wie weet is het dat van jou! Ik kijk uit naar jullie inzendingen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: