Woord van de Week (04): #geilegeert

Boer-GeertIedere week is er de mogelijkheid een woord in te zenden voor de rubriek Woord van de Week. Dit kan bijvoorbeeld een woord zijn wat je in het nieuws hebt gehoord, wat je nog niet kende of wat voor jou deze week omschrijft. Inzenden kan via het formulier onderaan. Iedere zondag zal er een woord verkozen worden tot Woord van de Week. En deze week is dat het woord:

#geileGeert

Misschien niet zozeer het ‘woord’ van de week, maar zéker wel het gesprek van de dag. Het populaire programma Boer Zoekt Vrouw trok afgelopen zondag 4,2 miljoen kijkers, maar wat zij te zien kregen, viel niet bij iedereen in goede aarde.

Vroeger stonden de puntjes en nu hangen de puntjes.

Het gaat namelijk allemaal om boer Geert. Deze 65-jarige man is vereenzaamd en op zoek naar een nieuwe vrouw in zijn leven die voor hem kookt en de kamer voor hem schoon houdt. Hij is dan ook dolgelukkig als hij uit 89 brieven drie logés heeft kunnen kiezen en de drie ‘gelukkige’ winnaressen Mary, Hettie en Ada blijven slapen. Het lijkt een gezellige en knusse logeerweek te worden, maar Geert wil het iets té knus..

Tijdens de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw ontstond op Twitter al snel de hashtag #geileGeert. In de aflevering was namelijk te zien hoe boer Geert eerst Mary ‘hartstochtelijk’ zoent en vervolgens ook loopt te flirten en te vozen met Hettie en Ada. Ik vraag me af wie de eerste vrouw wordt die vrijwillig wegrent bij Geert vandaan.

Bekijk de afgelopen aflevering van Boer Zoekt Vrouw hier.

Vind jij dat jouw woord ook een ereplaats verdient in de Woord van de Week-rubriek? Stuur het in door onderstaand formulier in te vullen. Meerdere woorden insturen mag ook! Volgende week zondag zal er een nieuw woord verkozen worden. Wie weet is het dat van jou! Ik kijk uit naar jullie inzendingen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: