Woord van de Week (45): undercoverpieten

Iedere week is er de mogelijkheid een woord in te zenden voor de rubriek Woord van de Week. Dit kan bijvoorbeeld een woord zijn wat je in het nieuws hebt gehoord, wat je nog niet kende of wat voor jou deze week omschrijft. Inzenden kan via het formulier onderaan. Iedere zondag zal er een woord verkozen worden tot Woord van de Week. En deze week is dat het woord:

Undercoverpieten

Ingezonden door Thomas de Jong. Thomas licht toe: “In Gouda worden tijdens de intocht van Sinterklaas (aanstaande zaterdag) bewapende agenten ingezet, verkleed en geschminkt als zwarte piet. Zij lopen mee in de optocht en mogen hun wapen trekken als voor- en tegenstanders van zwarte piet met elkaar op de vuist dreigen te gaan. Ik vind dat een heel raar idee. Dat er nu al gewapende pieten bij deze kinderoptocht mee moeten lopen omdat in Nederland een volwassenendiscussie woedt.”

Vind jij dat jouw woord ook een ereplaats verdient in de Woord van de Week-rubriek? Stuur het in door onderstaand formulier in te vullen. Meerdere woorden insturen mag ook! Volgende week zondag zal er een nieuw woord verkozen worden. Wie weet is het dat van jou! Ik kijk uit naar jullie inzendingen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: