Woord van de Week

Mensen zijn gek op lijstjes. (‘Wetenschappelijk’ bewezen! The Guardian deed er onderzoek naar. Lees het artikel hier.) En daarom heb ik besloten om zelf ook de mogelijkheid te geven tot het maken van een lijstje:

Het SchrijfCafé - Woord van de Week, logo

Gedurende de hele week kunnen jullie, de lezers, woorden inzenden via het contactformulier hieronder. In dit formulier kan jij jouw favoriete woord van de week opgeven, én de betekenis daarvan. Dit kan een woord zijn wat je voor het eerst hebt gehoord die week, of wat jouw week perfect omschrijft. Het kan ook een woord zijn wat je toevallig gewoon heel mooi vind.

Iedere zondag zal er een woord worden verkozen tot Woord van de Week. Of deze vorm van verkiezen (door inzendingen, zonder poll) gaat werken, is nog afwachten. Heb je tips of advies? Dat is altijd welkom!

Ik kijk uit naar jullie inzendingen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: