Binnenkort: verslag TEDxEde: Taste of Life 16.10.2014

Vandaag, 16 oktober, komt TED naar Ede. Zelf was ik daar helemaal niet van op de hoogte, maar klasgenoot Thomas de Jong wees me op het TEDxEde evenement. Geen idee wat TED inhoudt? Kijk ook eens op het TED YouTube kanaal voor een goede sfeerimpressie.

Hoe TED dit programma zelf omschrijft (in Engels):

“In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. Our event is called TEDxEde, where x = independently organized TED event. At our TEDxEde event, TEDTalks video and live speakers will combine to spark deep discussion and connection in a small group. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events, including ours, are self-organized.”

Voor een overzicht van de sprekers, klik hier.

Binnenkort zal er een verslag verschijnen op m’n blog, over TEDx. I’ll keep you posted!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: